Strong ones



Nä skulle man kanske ta sig i kragen och fara och träna?? Jag har ju som inte tid (a) :P Känns den igen Sophie? Men jag har ju inte tid, jobbat till 18 idag och helt slut i huvudet idag. Krister var ledig idag också. Jag ensam i en dag och helt slut:P Han fick ju vara själv i 2 veckor då jag var ute och sola och bada och mådde som en kung. Fan vad dåligt samvete jag har över det nu. Men han är ju inte lika bräcklig som jag heller. Världens bästa Krister alltså, han är oersättlig. Vad vore jag utan dig? Han gör verkligen dagarna så mkt bättre.

Nämen träna...måndag och allt....det är ju nu jag ska börja ( såsom alla andra måndagar) men händer det något? Inte det. Tror inte jag är riktigt motiverad om jag ska vara ärlig. Kanske skulle lagt på mig ännu mer på semestern:P Nej föresten. Men på torsdag, då ska jag på dans med Sophie...nej satan...då skulle jag ju kanske äta sushi med Anders. Får nog styra om det...dansen är ju bara en gång i veckan.

Men nog pratat om det, nu ska jag och syster baka. Jag har röstat på banankaka! Hoppas den blir lyckad. Men först Ica Kvantum! Suck.

Sophie party



Seychellerna var helt lovely, underbart! Känns så himla avlägset nu. Som att det var ett år sen. Typ en vecka sen vi kom hem. Saknar de kritvita stränderna, lagunblåa havet och värmen. För att inte tala om musiken och utelivet. Ikväll har Sophie fest ala Seychellerna, hon fyller år imorgon så det ska firas också. Kära syster håller på att tupera, sminka och fixa mig nu:) Vilken tur man har:) Den nya leopardklänningen är på! Ikväll slår vi klackarna i taket på Olles!

Fjällar



Mina bruna ben klarade en vecka i den svenska kylan, nu fjällar jag värre än mörten! Damn. Men det är inget man kommer undan antar jag, så nedrans torr luft här. Jag har smörjt in hela kroppen minst 1 gång om dagen. Men någorlunda brun är man ju fortfarande:) Inte så att allt ramlar av på en gång. Så synd man inte kan gå runt i shorts och linne, längtar till sommaren! För mkt tyg på kroppen just nu:P

 

Utvilad

Har nu gjort ett 24h pass i soffa/säng. Otroligt skönt. Vaknade utvilad vid 09.40 och nu är jag uttråkad. Blåsigt och snöigt ute, så jag har ingen lust att gå ut. Fryser fortfarande rätt mkt. Får se om jag pallrar mig ut nåt. Vet inte riktigt vart jag hett min dunjacka:S enda jag hittar är björnfittan! Halsdukarna vet jag heller inte vart dom är:S Har fått höra iaf att vi klarat oss från det kallaste perioden här hemma. Varit kring -20? Karins pojkvän hade varit i fjälls och dom hade tydligen haft - 37 på natten och kring - 32 på dan! Kallt nanting!






+ 33

Vi har haft 2 grymma veckor i paradiset. Och just nu sitter jag och tittar på bilder och lyssnar på partymusik. Tanken är väl utgång ikväll. Så man får dansa av sig lite. Kommer sakna att dansa till dawn och musiken där nere. Sophie och Jonas är fortfarande kvar men sätter sig på en plan ikväll. Jag antar att dom haft flera underbara dagar tillsammans nu ( utan jag och fruga;)) Svårt att ha en romantisk semester med oss hack i häl:P Haha! Men vi tjejer hade faktiskt planerat denna resa för ett tag sen:) Men Jonas gjorde bra i att ta med solen. För dagarna innan han kom hade vi bara haft sol i 1 dag av 4:P

Jag funderar i att börja med ett Seychellinlägg. Men jag saknar bilder från de andra brudarna än. Skulle behöva göra en tripp till stan och hälsa på Karin. Hon har en extern hårddisk med allas bilder. Men jag tror hon jobba idag. Well well jag ska fortsätta dansa runt här och lyssna på Say Jambo!

Hälsoresa?



Har mer lr mindre levt i uppsatt hår, osminkad och utan bh i 2 veckor nu. Underbart. Bikiniövrdel har använts emellanåt:P Annars är man ju en toplessare:P Skönare att vara utan och snyggare bränna:P Måste se till att underhålla den bruna kroppen man fått nu. Smörja in sig med lotion varje dag:P Den trivs inte fullt lika bra den här torra luften. Har gått 3 kilo + på denna resa också. Räkande nästan med det också. Men för att citera min goda vän Mattias "en semester är inte en semester om man inte lagt på sig några kilon" Rätt så rätt. Det har ju inte varit nån hälsoresa direkt;) Här har vi levt och mått gott. Mycket mat, alkohol, glass, godsaker, chips, dricka osv. Sjävlklart att man ska må och äta om man är på semester!! Diet och hålla formen kan man göra sen...på måndag eller nåt. Då får det starta;) Nu ska jag bege mig till soffan, men först skafferiet;) Det är ju inte måndag än! Hoppas ni har en bra fredag


Dance dance



Alltså Paradise FM, saknar Seychellernas radiokanal redan. Massa african shake music, bra remixer och grymma danslåtar. Många låtar som man inte ens hört hemma i Svergie, artister man inte vet vad dom heter och låtar på creol och andra språk. Hur ska jag hitta dem på Spotify??

Något som var lite halvkul var iaf att dom spelade in en musikvideo på en restautrang vi var och åt på:) Den låten var skön. Måste spåna vidare i vem det kan ha varit. Sindu lär ju veta.

Att gå ut på en krogarna där nere är helt galet kul, dom är öppna tills solen går upp på mornarna, bara skön dansmusik med massa bra rytm! Jag kan ju dansa i en evighet!! Och the Seychelloans...dom kan dansa...fan brudarna kan stå vid baren, lr bara stå och prata, kön till toa....deras african bodys shakar ändå. Och deras rumpor!?!! Jag vill också kunna skaka ass sådär!!

En lapdance fick man också, av en lesbisk tjej som följde med oss ut. Haha...ja det var som sagt...annorlunda:P Jag har verkligen inget emot tjejer, och inte heller att dansa "intimt" lr get jiggy with it. Men när hon lapdanca både mig och Karin, körde spanky spanky med oss på dansgolvet, ett tag visste jag inte om jag dansa med henne eller hennes behind.

Ja utekvällarna på Seychellerna var guld allihopa! Allt från dansande fulla små indier, till fulla tyskar som man knappt förstod sig på, sprit i överflöd, helrör på helrör, strippor och strippstångar, killar från carifornia i vita toga-lakan alla greekstyle. Galet kul. Hade gärna haft en några fler sådanna utekvällar;)

Helg

Vilken natt! Har sovit i tights, sockar och tröja och duntäcke på det. Skakade och frös ändå. Vaknade runt 5  (8 i Victoria) sen kunde jag inte somna om. Så då klev jag upp. Hade rätt ont i halsen igår men verkar som de blivit lite bättre. Jag drar ofta på mig lite av en förkyldning efter några flygresor. Får hoppas jag slipper nu.

Jobbet har väl gått sådär idag, känner sig väldigt offside och man har ingen koll på vilka bilar som är inne och som ska in. Aja lite ringrostig får man vara. Tack och lov att det är fredag idag och helg. Känner mig slut efter en dag på jobbet. Haha och jag ska vara uppvilad nu? Men man är väl lite jetlag än.

Sen blir jag sådär bitter och sur när jag kommer tillbaka till Svergie efter en utlandsresa. Vill prata engelska för att göra mig förstådd, lyssna på andra språk som talas..spanska, italienska, franska. Gah älskar språk!! Vill inte vara här, vill ut i världen igen. Jag är nog mer utländsk än svensk:P Haha. Men ett stort plus till Svergie idag var iaf kall mjölk <3 Lovely! Till middag blev det stekt pärern, falukorv och ägg till det kall mjölk. Det var stort. GOTT! Då var jag nöjd. Visst Svergie är ett toppenland att leva och bo i. Men just nu hade jag gärna testat på ett liv i Australien eller USA. Hjälper inte att läsa en vis Caroline Klaars blogg heller. Gå på Grammys i LA. leva livet i Carlifornia, festa i NY och plugga på Harvard. Lägg av nu;)



Back in Sweden



Har anlänt till Svea rike, safe and sound. Börjar känna av halsont och jag kan nog räkna med att en förkyldning är på ingång. Jag gör inte så långt inlägg nu. Är väldigt trött efter att spenderat många många timmar på flyg och flygplatser. Så ska bli skönt att sova. Är dock inte så pepp på att vara tillbaka i Svergie. Inte alls. Hade hellre stannat i paradiset ett tag till.

Seychellena

I'm in Seychelles at the moment! Lovley! I will be updating more when Im back in Sweden!

RSS 2.0